Home Tuin
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>

Royal Well | Fundering Juliana Veranda 44, zwart gecoat

Deze Fundering is de finishing touch op uw Royal Well Juliana Veranda !   Uitvoering. Voor de Veranda  Muurkassen is een fundering optioneel verkrijgbaar met verzonken delen op deurlocatie. De Fundering is verkrijgbaar in de kleur: zwart gecoate Het voordeel van een fundering is dat het voor stabiliteit zorgt wat noodzakelijk is voor het optimaal functioneren van de kas. De Fundering is beschermt tegen roestvorming.   Specificaties Constructie/coating: Staal, Zwart Garantie: 10 jaar.

 • Royal Well
 • Tuin
 • 2-4 weken
 • Royal Well

€ 395.00

Tuin Tuinkassen Accessoires
Product

 

Royal Well | Veranda 129,antracietgrijs, gevels van veiligheidsglas 3mm

De Royal Well Juliana Veranda is een unieke muurmodel kas. Het enige wat de Juliana Veranda nodig heeft is een beschikbare stevige muur !   Uitvoering. De Royal Well Juliana Veranda is leverbaar in drie maten.  De aluminium constructie kan zowel in een blanke als antracietgrijs gecoate uitvoering worden geleverd.  Verdere framonderdelen (deur, ramen, goten en de regeafvoer) worden standaard in zwarte kleur geleverd.  Het dak bestaat uit een 10 mm dubbelwandige polycarbonaat, wat zort vor diffuus licht in de kas wat verbranding van het gewas tegen gaat. De zijwanden zijn gemaakt van 3 mm dik veiligheidsglas, vastgezet met antracietgrijze kliklijsten. De deuren van de Royal Well Juliana Veranda bevinden zich aan de lengtezijde van de kas, wat deze muurkas zo uniek maakt. Voor een goede beluchting is de kas voorzien van 2 zijvensterramen en de korte zijde van de muurkas.  Optioneel verkrijgbaar voor de Juliana Veranda is de zwart gecoate stalen funderingsrand, noodzakelijk voor het goed laten functioneren van de kas.   Specificaties Breedte: 439 cm. Diepte: 293 cm. Goothoogte: 180 cm. Nokhoogte: 248 cm.  Oppervlakte: 12.86 m2 Beglazing: 3mm veiligheidsglas, dak 10 mm polycarbonaat.  Constructie/coating: Aluminium, antracietgrijs Fundering: optioneel Deur: dubbel, deelbaar Ramen: 2 zijgevelramen Regenpijpset: inclusief Garantie: 10 jaar (constructie)

 • Royal Well
 • Tuin
 • 2-4 weken
 • Royal Well

€ 4495.00

Tuin Tuinkassen Muurkassen
Product

 

Royal Well | Veranda 98,antracietgrijs, gevels van veiligheidsglas 3mm

De Royal Well Juliana Veranda is een unieke muurmodel kas. Het enige wat de Juliana Veranda nodig heeft is een beschikbare stevige muur !   Uitvoering. De Royal Well Juliana Veranda is leverbaar in drie maten.  De aluminium constructie kan zowel in een blanke als antracietgrijs gecoate uitvoering worden geleverd.  Verdere framonderdelen (deur, ramen, goten en de regeafvoer) worden standaard in zwarte kleur geleverd.  Het dak bestaat uit een 10 mm dubbelwandige polycarbonaat, wat zort vor diffuus licht in de kas wat verbranding van het gewas tegen gaat. De zijwanden zijn gemaakt van 3 mm dik veiligheidsglas, vastgezet met antracietgrijze kliklijsten. De deuren van de Royal Well Juliana Veranda bevinden zich aan de lengtezijde van de kas, wat deze muurkas zo uniek maakt. Voor een goede beluchting is de kas voorzien van 2 zijvensterramen en de korte zijde van de muurkas.  Optioneel verkrijgbaar voor de Juliana Veranda is de zwart gecoate stalen funderingsrand, noodzakelijk voor het goed laten functioneren van de kas.   Specificaties Breedte: 439 cm. Diepte: 221 cm. Goothoogte: 180 cm. Nokhoogte: 233 cm.  Oppervlakte: 9.7 m2 Beglazing: 3mm veiligheidsglas, dak 10 mm polycarbonaat.  Constructie/coating: Aluminium, antracietgrijs Fundering: optioneel Deur: dubbel, deelbaar Ramen: 2 zijgevelramen Regenpijpset: inclusief Garantie: 10 jaar (constructie)

 • Royal Well
 • Tuin
 • 2-4 weken
 • Royal Well

€ 3995.00

Tuin Tuinkassen Muurkassen
Product

 

Royal Well | Veranda 44,antracietgrijs, gevels van veiligheidsglas 3mm

De Royal Well Juliana Veranda is een unieke muurmodel kas. Het enige wat de Juliana Veranda nodig heeft is een beschikbare stevige muur !   Uitvoering. De Royal Well Juliana Veranda is leverbaar in drie maten.  De aluminium constructie kan zowel in een blanke als antracietgrijs gecoate uitvoering worden geleverd.  Verdere framonderdelen (deur, ramen, goten en de regeafvoer) worden standaard in zwarte kleur geleverd.  Het dak bestaat uit een 10 mm dubbelwandige polycarbonaat, wat zort vor diffuus licht in de kas wat verbranding van het gewas tegen gaat. De zijwanden zijn gemaakt van 3 mm dik veiligheidsglas, vastgezet met antracietgrijze kliklijsten. De deuren van de Royal Well Juliana Veranda bevinden zich aan de lengtezijde van de kas, wat deze muurkas zo uniek maakt. Voor een goede beluchting is de kas voorzien van 2 zijvensterramen en de korte zijde van de muurkas.  Optioneel verkrijgbaar voor de Juliana Veranda is de zwart gecoate stalen funderingsrand, noodzakelijk voor het goed laten functioneren van de kas.   Specificaties Breedte: 296 cm. Diepte: 149 cm. Goothoogte: 180 cm. Nokhoogte: 219 cm.  Oppervlakte: 4.41 m2 Beglazing: 3mm veiligheidsglas, dak 10 mm polycarbonaat.  Constructie/coating: Aluminium, antracietgrijs Fundering: optioneel Deur: dubbel, deelbaar Ramen: 2 zijgevelramen Regenpijpset: inclusief Garantie: 10 jaar (constructie)

 • Royal Well
 • Tuin
 • 2-4 weken
 • Royal Well

€ 2595.00

Tuin Tuinkassen Muurkassen
Product

 

Royal Well | Veranda 129, gevels van veiligheidsglas 3mm

De Royal Well Juliana Veranda is een unieke muurmodel kas. Het enige wat de Juliana Veranda nodig heeft is een beschikbare stevige muur !   Uitvoering. De Royal Well Juliana Veranda is leverbaar in drie maten.  De aluminium constructie kan zowel in een blanke als antracietgrijs gecoate uitvoering worden geleverd.  Verdere framonderdelen (deur, ramen, goten en de regeafvoer) worden standaard in zwarte kleur geleverd.  Het dak bestaat uit een 10 mm dubbelwandige polycarbonaat, wat zort vor diffuus licht in de kas wat verbranding van het gewas tegen gaat. De zijwanden zijn gemaakt van 3 mm dik veiligheidsglas, vastgezet met antracietgrijze kliklijsten. De deuren van de Royal Well Juliana Veranda bevinden zich aan de lengtezijde van de kas, wat deze muurkas zo uniek maakt. Voor een goede beluchting is de kas voorzien van 2 zijvensterramen en de korte zijde van de muurkas.  Optioneel verkrijgbaar voor de Juliana Veranda is de zwart gecoate stalen funderingsrand, noodzakelijk voor het goed laten functioneren van de kas.   Specificaties Breedte: 439 cm. Diepte: 293 cm. Goothoogte: 180 cm. Nokhoogte: 248 cm.  Oppervlakte: 12.86 m2 Beglazing: 3mm veiligheidsglas, dak 10 mm polycarbonaat.  Constructie/coating: Aluminium, blank Fundering: optioneel Deur: dubbel, deelbaar Ramen: 2 zijgevelramen Regenpijpset: inclusief Garantie: 10 jaar (constructie)

 • Royal Well
 • Tuin
 • 2-4 weken
 • Royal Well

€ 3795.00

Tuin Tuinkassen Muurkassen
Product

 

Royal Well | Veranda 98, gevels van veiligheidsglas 3mm

De Royal Well Juliana Veranda is een unieke muurmodel kas. Het enige wat de Juliana Veranda nodig heeft is een beschikbare stevige muur !   Uitvoering. De Royal Well Juliana Veranda is leverbaar in drie maten.  De aluminium constructie kan zowel in een blanke als antracietgrijs gecoate uitvoering worden geleverd.  Verdere framonderdelen (deur, ramen, goten en de regeafvoer) worden standaard in zwarte kleur geleverd.  Het dak bestaat uit een 10 mm dubbelwandige polycarbonaat, wat zort vor diffuus licht in de kas wat verbranding van het gewas tegen gaat. De zijwanden zijn gemaakt van 3 mm dik veiligheidsglas, vastgezet met antracietgrijze kliklijsten. De deuren van de Royal Well Juliana Veranda bevinden zich aan de lengtezijde van de kas, wat deze muurkas zo uniek maakt. Voor een goede beluchting is de kas voorzien van 2 zijvensterramen en de korte zijde van de muurkas.  Optioneel verkrijgbaar voor de Juliana Veranda is de zwart gecoate stalen funderingsrand, noodzakelijk voor het goed laten functioneren van de kas.   Specificaties Breedte: 439 cm. Diepte: 221 cm. Goothoogte: 180 cm. Nokhoogte: 233 cm.  Oppervlakte: 9.7 m2 Beglazing: 3mm veiligheidsglas, dak 10 mm polycarbonaat.  Constructie/coating: Aluminium, blank Fundering: optioneel Deur: dubbel, deelbaar Ramen: 2 zijgevelramen Regenpijpset: inclusief Garantie: 10 jaar (constructie)

 • Royal Well
 • Tuin
 • 2-4 weken
 • Royal Well

€ 3395.00

Tuin Tuinkassen Muurkassen
Product

 

Royal Well | Veranda 44, gevels van veiligheidsglas 3mm

De Royal Well Juliana Veranda is een unieke muurmodel kas. Het enige wat de Juliana Veranda nodig heeft is een beschikbare stevige muur !   Uitvoering. De Royal Well Juliana Veranda is leverbaar in drie maten.  De aluminium constructie kan zowel in een blanke als antracietgrijs gecoate uitvoering worden geleverd.  Verdere framonderdelen (deur, ramen, goten en de regeafvoer) worden standaard in zwarte kleur geleverd.  Het dak bestaat uit een 10 mm dubbelwandige polycarbonaat, wat zort vor diffuus licht in de kas wat verbranding van het gewas tegen gaat. De zijwanden zijn gemaakt van 3 mm dik veiligheidsglas, vastgezet met antracietgrijze kliklijsten. De deuren van de Royal Well Juliana Veranda bevinden zich aan de lengtezijde van de kas, wat deze muurkas zo uniek maakt. Voor een goede beluchting is de kas voorzien van 2 zijvensterramen en de korte zijde van de muurkas.  Optioneel verkrijgbaar voor de Juliana Veranda is de zwart gecoate stalen funderingsrand, noodzakelijk voor het goed laten functioneren van de kas.   Specificaties Breedte: 296 cm. Diepte: 149 cm. Goothoogte: 180 cm. Nokhoogte: 219 cm.  Oppervlakte: 4.41 m2 Beglazing: 3mm veiligheidsglas, dak 10 mm polycarbonaat.  Constructie/coating: Aluminium, blank Fundering: optioneel Deur: dubbel, deelbaar Ramen: 2 zijgevelramen Regenpijpset: inclusief Garantie: 10 jaar (constructie)

 • Royal Well
 • Tuin
 • 2-4 weken
 • Royal Well

€ 2150.00

Tuin Tuinkassen Muurkassen
Product

 

Royal Well | Fundering Silverline 126, groen gecoat

Deze Fundering is de finishing touch op uw Royal Well Silverline Lean-To Muurkas !   Uitvoering. Voor de Silverline Muurkassen is een fundering optioneel verkrijgbaar. De Fundering is verkrijgbaar in de kleur van het frame:  groen gecoat.  Het voordeel van een fundering is dat het voor stabiliteit zorgt wat noodzakelijk is voor het optimaal functioneren van de kas. De Fundering is beschermt tegen roestvorming.   Specificaties Constructie/coating: Staal, Groen Garantie: 10 jaar.

 • Royal Well
 • Tuin
 • 2-4 weken
 • Royal Well

€ 279.00

Tuin Tuinkassen Accessoires
Product

 

Royal Well | Fundering Silverline 106, groen gecoat

Deze Fundering is de finishing touch op uw Royal Well Silverline Lean-To Muurkas !   Uitvoering. Voor de Silverline Muurkassen is een fundering optioneel verkrijgbaar. De Fundering is verkrijgbaar in de kleur van het frame:  groen gecoat.  Het voordeel van een fundering is dat het voor stabiliteit zorgt wat noodzakelijk is voor het optimaal functioneren van de kas. De Fundering is beschermt tegen roestvorming.   Specificaties Constructie/coating: Staal, Groen Garantie: 10 jaar.

 • Royal Well
 • Tuin
 • 2-4 weken
 • Royal Well

€ 249.00

Tuin Tuinkassen Accessoires
Product

 

Royal Well | Fundering Silverline 86, groen gecoat

Deze Fundering is de finishing touch op uw Royal Well Silverline Lean-To Muurkas !   Uitvoering. Voor de Silverline Muurkassen is een fundering optioneel verkrijgbaar. De Fundering is verkrijgbaar in de kleur van het frame:  groen gecoat.  Het voordeel van een fundering is dat het voor stabiliteit zorgt wat noodzakelijk is voor het optimaal functioneren van de kas. De Fundering is beschermt tegen roestvorming.   Specificaties Constructie/coating: Staal, Groen Garantie: 10 jaar.

 • Royal Well
 • Tuin
 • 2-4 weken
 • Royal Well

€ 219.00

Tuin Tuinkassen Accessoires
Product

 

Royal Well | Fundering Europa 84, groen gecoat

Deze Fundering is de finishing touch op uw Royal Wel Europa 84  Muurkas !   Uitvoering. Voor de Europa 84 Muurkassen is een fundering optioneel verkrijgbaar. De Fundering is verkrijgbaar in de kleur van het frame: blank of groen gecoat.  Het voordeel van een fundering is dat het voor stabiliteit zorgt wat noodzakelijk is voor het optimaal functioneren van de kas. De Fundering is beschermt tegen roestvorming.   Specificaties Constructie/coating: Staal, Groen Garantie: 10 jaar.

 • Royal Well
 • Tuin
 • 2-4 weken
 • Royal Well

€ 249.00

Tuin Tuinkassen Accessoires
Product

 

Royal Well | Fundering Europa 84, blank

Deze Fundering is de finishing touch op uw Royal Wel Europa 84  Muurkas !   Uitvoering. Voor de Europa 84 Muurkassen is een fundering optioneel verkrijgbaar. De Fundering is verkrijgbaar in de kleur van het frame: blank of groen gecoat.  Het voordeel van een fundering is dat het voor stabiliteit zorgt wat noodzakelijk is voor het optimaal functioneren van de kas. De Fundering is beschermt tegen roestvorming.   Specificaties Constructie/coating: Staal, Blank Garantie: 10 jaar.

 • Royal Well
 • Tuin
 • 2-4 weken
 • Royal Well

€ 159.00

Tuin Tuinkassen Accessoires
Product

 

Royal Well | Europa 84, groen gecoat, tuindersglas 3mm

De Royal Well Europa 84 Muurkas geeft je de mogelijkheid om zelf alles te weken wat je maar wilt. De Europa 48 Muurkas past in elke tuin!   Uitvoering. De Royal Well Europa 84 muurkas is een vrijstaande kas, een vrije en stevige muur is de enige voorwaarden die je tuin moet bieden. De afmetingen van de Europa 84 zijn royaal en hierdoor voor iedereen toegankelijk.  Deze muurkas wordt geleverd in de kleuren: blank aluminium of groen gecoate en is voorzien van tuinderglas 3mm.  De funderingsbalk is optioneel leverbaar in de kleuren van het frame en biedt extra stabiliteit voor een optimale kweekervaring. Na het kweekseizoen kan je de Europa 84 muurkas handig gebruiken om je kuipplanten te laten overwinteren.    Specificaties: Breedte: 245 cm. Diepte: 129 cm. Goothoogte: 140 cm. (Nok)hoogte: 221 cm. Oppervlakte: 3.3 m2 Beglazing: 3mm Tuinderglas Bevestiging afdichting: glashaken en glasklemmen. Constructie/coating: Aluminium, Groen gepoedercoat Fundering: los verkrijgbaar Deur enkel: 65x178 cm. Ramen: 1 enkel Garantie: 10 jaar (constructie)

 • Royal Well
 • Tuin
 • 2-4 weken
 • Royal Well

€ 859.00

Tuin Tuinkassen Muurkassen
Product

 

Royal Well | Europa 84, tuindersglas 3mm

De Royal Well Europa 84 Muurkas geeft je de mogelijkheid om zelf alles te weken wat je maar wilt. De Europa 48 Muurkas past in elke tuin!   Uitvoering. De Royal Well Europa 84 muurkas is een vrijstaande kas, een vrije en stevige muur is de enige voorwaarden die je tuin moet bieden. De afmetingen van de Europa 84 zijn royaal en hierdoor voor iedereen toegankelijk.  Deze muurkas wordt geleverd in de kleuren: blank aluminium of groen gecoate en is voorzien van tuinderglas 3mm.  De funderingsbalk is optioneel leverbaar in de kleuren van het frame en biedt extra stabiliteit voor een optimale kweekervaring. Na het kweekseizoen kan je de Europa 84 muurkas handig gebruiken om je kuipplanten te laten overwinteren.    Specificaties: Breedte: 245 cm. Diepte: 129 cm. Goothoogte: 140 cm. (Nok)hoogte: 221 cm. Oppervlakte: 3.3 m2 Beglazing: 3mm Tuinderglas Bevestiging afdichting: glashaken en glasklemmen. Constructie/coating: Aluminium, blank Fundering: los verkrijgbaar Deur enkel: 65x178 cm. Ramen: 1 enkel Garantie: 10 jaar (constructie)

 • Royal Well
 • Tuin
 • 2-4 weken
 • Royal Well

€ 659.00

Tuin Tuinkassen Muurkassen
Product

 

Royal Well | Lean To 610, tuindersglas 3mm fundering

De Lean-to 610 is een model in de Lean-to reeks van de muurkassen van Royal Well. Doordat deze kas tegen een muur geplaatst moet worden, behoudt u meer ruimte in uw tuin!   Uitvoering Dit model wordt standaard geleverd in een blank aluminium uitvoering, voorzien van tuindersglas. De funderingsbalk (aluminium) is integraal aan het frame verwerkt, deze hoeft niet apart te worden aangeschaft. De Lean-to biedt u het voordeel van de prijs! Voor dit model geldt dat de deur aan beide korte gevelzijden kan worden geplaatst. De schuifdeur kan naar wens in één van beide korte gevelzijden worden gepositioneerd.   Montage Deze kas is vrij eenvoudig in elkaar te zetten door gebruik van de montagehandleiding. Wilt u de kas toch liever in elkaar laten zetten door een gespecialiseerd team? Dat kan! U kunt uw keuze onder de optie Montage aangeven.   Specificaties: Afmetingen (b x d): 317 x 191cm Goothoogte: 160 cm Nokhoogte:239 cm Oppervlakte: 6.1 m2 Tuindersglas: 3mm Schuifdeur: 70 x 172 cm Integraal verwerkte dakgoten En dakraam Inclusief Aluminium funderingsrand Montagehandleiding Optioneel Automatische raamopener Kasscherming Kweektafels Kweekschappen Zaaikistjes

 • Royal Well
 • Tuin
 • 2-4 weken
 • Royal Well

€ 1199.00

Tuin Tuinkassen Accessoires
Product

 

Royal Well | Supreme WG groen gecoat, tuindersglas 3mm incl. fundering

De Royal Well Supreme WG muurkas heeft een unieke uitstraling en fleurt elke tuin levendig op.    Uitvoering. De Royal Well Supreme WG muurkas bestaat uit een volledig pakket aan accessoires. Deze set bestaat uit: Bijpassende stalen fundering.  1 dakraam. 1 aluminium schap. 4 legborden. Kunstofkweekbakjes.  De Royal Well Supreme  WG wordt geleverd in 3mm tuinders- of veiligheidsglas. Zowel het frame als de fundering is mooi groen gecoat, zodat deze muurkas in elke tuin past !    Specificaties Breedte: 193 cm.  Diepte: 71 cm. Goothoogte: 124 cm.  (Nok)hoogte: 195 cm. Oppervlakte: 1,4  Beglazing: 3mm tuinderglas Bevestiging/afdichting: glashaken, glasklemmen Constructie/coating: Aluminium, groen gecoat. Fundering: inclusief Deur enkel: 63x168 cm. Ramen: 1 enkel. Garantie: 10 jaar.

 • Royal Well
 • Tuin
 • 2-4 weken
 • Royal Well

€ 799.00

Tuin Tuinkassen Muurkassen
Product

 

Royal Well | Fundering Wallgarden 62, groen gecoat

Deze Fundering is de finishing touch op uw Royal Well Wallgarden Muurkas !   Uitvoering. Voor de Wallgarden Muurkassen is een fundering optioneel verkrijgbaar. De Fundering is verkrijgbaar in de kleur van het frame: blank of groen gecoat.  Het voordeel van een fundering is dat het voor stabiliteit zorgt wat noodzakelijk is voor het optimaal functioneren van de kas. De Fundering is beschermt tegen roestvorming.   Specificaties Constructie/coating: Staal, Groen gecoat Garantie: 10 jaar.

 • Royal Well
 • Tuin
 • 2-4 weken
 • Royal Well

€ 135.00

Tuin Tuinkassen Accessoires
Product

 

Royal Well | Fundering Wallgarden 42, groen gecoat

Deze Fundering is de finishing touch op uw Royal Well Wallgarden Muurkas !   Uitvoering. Voor de Wallgarden Muurkassen is een fundering optioneel verkrijgbaar. De Fundering is verkrijgbaar in de kleur van het frame: blank of groen gecoat.  Het voordeel van een fundering is dat het voor stabiliteit zorgt wat noodzakelijk is voor het optimaal functioneren van de kas. De Fundering is beschermt tegen roestvorming.   Specificaties Constructie/coating: Staal, Groen gecoat  Garantie: 10 jaar.

 • Royal Well
 • Tuin
 • 1-2 dagen
 • Royal Well

€ 115.00

Tuin Tuinkassen Accessoires
Product

 

Royal Well | Fundering Wallgarden 62, blank

Deze Fundering is de finishing touch op uw Royal Well Wallgarden Muurkas !   Uitvoering. Voor de Wallgarden Muurkassen is een fundering optioneel verkrijgbaar. De Fundering is verkrijgbaar in de kleur van het frame: blank of groen gecoat.  Het voordeel van een fundering is dat het voor stabiliteit zorgt wat noodzakelijk is voor het optimaal functioneren van de kas. De Fundering is beschermt tegen roestvorming.   Specificaties Constructie/coating: Staal, Blank Garantie: 10 jaar.

 • Royal Well
 • Tuin
 • 2-4 weken
 • Royal Well

€ 85.00

Tuin Tuinkassen Accessoires
Product

 

Royal Well | Fundering Wallgarden 42, blank

Deze Fundering is de finishing touch op uw Royal Well Wallgarden Muurkas !   Uitvoering. Voor de Wallgarden Muurkassen is een fundering optioneel verkrijgbaar. De Fundering is verkrijgbaar in de kleur van het frame: blank of groen gecoat.  Het voordeel van een fundering is dat het voor stabiliteit zorgt wat noodzakelijk is voor het optimaal functioneren van de kas. De Fundering is beschermt tegen roestvorming.   Specificaties Constructie/coating: Staal, Blank Garantie: 10 jaar.

 • Royal Well
 • Tuin
 • 2-4 weken
 • Royal Well

€ 75.00

Tuin Tuinkassen Accessoires
Product

 
<< Start < Vorige 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Volgende > Einde >>